Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου για το τελευταίο apk σήμερα

Το αργότερο apk σήμερα, προσβάσιμο από το latestapktoday.com, μία από τις κύριες προτεραιότητές μας είναι το απόρρητο των επισκεπτών μας. Αυτό το έγγραφο Πολιτικής Απορρήτου περιέχει τύπους πληροφοριών που συλλέγονται και καταγράφονται από το τελευταίο apk σήμερα και πώς τις χρησιμοποιούμε.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις διαδικτυακές μας δραστηριότητες και ισχύει για τους επισκέπτες του ιστότοπού μας όσον αφορά τις πληροφορίες που μοιράστηκαν ή/και συλλέγουν στο τελευταίο apk σήμερα. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για οποιεσδήποτε πληροφορίες συλλέγονται εκτός σύνδεσης ή μέσω καναλιών διαφορετικών από αυτόν τον ιστότοπο.

Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου και συμφωνείτε με τους όρους της.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητούνται να δώσετε και οι λόγοι για τους οποίους σας ζητείται να τα παράσχετε, θα γίνουν σαφείς στο σημείο που σας ζητάμε να παράσχετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εάν επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας, ενδέχεται να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου σας, το περιεχόμενο του μηνύματος ή/και συνημμένα που μπορείτε να μας στείλετε και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επιλέξετε.

Κατά την εγγραφή σας σε έναν Λογαριασμό, ενδέχεται να ζητήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως όνομα, όνομα εταιρείας, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό τηλεφώνου.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων:

  • Παρέχετε, λειτουργείτε και συντηρείτε τον ιστότοπό μας
  • Βελτιώστε, εξατομικεύστε και επεκτείνετε τον ιστότοπό μας
  • Κατανοήστε και αναλύστε πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας
  • Αναπτύξτε νέα προϊόντα, υπηρεσίες, λειτουργίες και λειτουργικότητα
  • Επικοινωνήστε μαζί σας, είτε απευθείας είτε μέσω ενός από τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών, για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με τον ιστότοπο, καθώς και για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης
  • Στείλτε σας email
  • Βρείτε και αποτρέψτε την απάτη

Αρχεία καταγραφής

Το τελευταίο apk σήμερα ακολουθεί μια τυπική διαδικασία χρήσης αρχείων καταγραφής. Αυτά τα αρχεία καταγράφουν επισκέπτες όταν επισκέπτονται ιστότοπους. Όλες οι εταιρείες φιλοξενίας το κάνουν αυτό και μέρος των αναλύσεων υπηρεσιών φιλοξενίας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από αρχεία καταγραφής περιλαμβάνουν διευθύνσεις πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP), τύπο προγράμματος περιήγησης, Πάροχο υπηρεσιών Internet (ISP), σφραγίδα ημερομηνίας και ώρας, σελίδες παραπομπής/εξόδου και πιθανώς τον αριθμό των κλικ. Αυτά δεν συνδέονται με πληροφορίες που είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες. Ο σκοπός των πληροφοριών είναι η ανάλυση τάσεων, η διαχείριση του ιστότοπου, η παρακολούθηση της κίνησης των χρηστών στον ιστότοπο και η συλλογή δημογραφικών πληροφοριών.

Google DoubleClick DART Cookie

Η Google είναι ένας από τους προμηθευτές τρίτων στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιεί επίσης cookies, γνωστά ως cookies DART, για την προβολή διαφημίσεων στους επισκέπτες του ιστότοπού μας με βάση την επίσκεψή τους στο www.website.com και σε άλλους ιστότοπους στο διαδίκτυο. Ωστόσο, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να αρνηθούν τη χρήση των cookie DART, επισκεπτόμενοι την Πολιτική Απορρήτου της διαφήμισης και του περιεχομένου της Google στην ακόλουθη διεύθυνση URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Πολιτικές απορρήτου Διαφημιστικών Συνεργατών

Μπορείτε να συμβουλευτείτε αυτήν τη λίστα για να βρείτε την Πολιτική απορρήτου για κάθε έναν από τους διαφημιστικούς συνεργάτες του τελευταίου apk σήμερα.

Οι διακομιστές διαφημίσεων τρίτων ή τα δίκτυα διαφημίσεων χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως cookie, JavaScript ή Web Beacons που χρησιμοποιούνται στις αντίστοιχες διαφημίσεις τους και συνδέσμους που εμφανίζονται στο τελευταίο apk σήμερα, οι οποίες αποστέλλονται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης των χρηστών. Λαμβάνουν αυτόματα τη διεύθυνση IP σας όταν συμβεί αυτό. Αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών τους καμπανιών και/ή για την εξατομίκευση του διαφημιστικού περιεχομένου που βλέπετε στους ιστότοπους που επισκέπτεστε.

Λάβετε υπόψη ότι το τελευταίο apk σήμερα δεν έχει πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτά τα cookie που χρησιμοποιούνται από διαφημιστές τρίτων.

Πολιτικές απορρήτου τρίτων

Το τελευταίο apk η σημερινή Πολιτική Απορρήτου δεν ισχύει για άλλους διαφημιζόμενους ή ιστότοπους. Έτσι, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες Πολιτικές απορρήτου αυτών των διακομιστών διαφημίσεων τρίτου μέρους για πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Μπορεί να περιλαμβάνει τις πρακτικές και τις οδηγίες τους σχετικά με τον τρόπο εξαίρεσης από ορισμένες επιλογές.

Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookie μέσω των επιμέρους επιλογών του προγράμματος περιήγησής σας. Για να μάθετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση cookie με συγκεκριμένα προγράμματα περιήγησης ιστού, μπορείτε να τις βρείτε στους αντίστοιχους ιστότοπους του προγράμματος περιήγησης.

Δικαιώματα απορρήτου CCPA (Μην πουλάτε τα προσωπικά μου στοιχεία)

Σύμφωνα με το CCPA, μεταξύ άλλων δικαιωμάτων, οι καταναλωτές της Καλιφόρνιας έχουν το δικαίωμα:

Ζητήστε από μια επιχείρηση που συλλέγει προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή να αποκαλύψει τις κατηγορίες και συγκεκριμένα κομμάτια προσωπικών δεδομένων που έχει συλλέξει μια επιχείρηση σχετικά με τους καταναλωτές.

Ζητήστε από μια επιχείρηση να διαγράψει τυχόν προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον καταναλωτή που έχει συλλέξει μια επιχείρηση.

Ζητήστε από μια επιχείρηση που πουλάει προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή και όχι από τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή.

Εάν υποβάλετε ένα αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

GDPR Δικαιώματα Προστασίας Δεδομένων

Θα θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι έχετε πλήρη γνώση όλων των δικαιωμάτων προστασίας δεδομένων σας. Κάθε χρήστης δικαιούται τα ακόλουθα:

Δικαίωμα πρόσβασης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Ενδέχεται να σας χρεώσουμε μια μικρή χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.

Δικαίωμα διόρθωσης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία πιστεύετε ότι είναι ανακριβής. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ελλιπείς.

Δικαίωμα διαγραφής – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία – Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει σε άλλον οργανισμό ή απευθείας σε εσάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Εάν υποβάλετε ένα αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες για παιδιά

Ένα άλλο μέρος της προτεραιότητάς μας είναι η προσθήκη προστασίας για τα παιδιά κατά τη χρήση του διαδικτύου. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρατηρούν, να συμμετέχουν ή/και να παρακολουθούν και να καθοδηγούν τη διαδικτυακή τους δραστηριότητα.

Το τελευταίο apk σήμερα δεν συλλέγει εν γνώσει του καμία προσωπική πληροφορία από παιδιά κάτω των 13 ετών. Εάν νομίζετε ότι το παιδί σας παρείχε τέτοιου είδους πληροφορίες στον ιστότοπό μας, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αφαιρέστε άμεσα τέτοιες πληροφορίες από τα αρχεία μας.

Comments closed.